Verfijnde afwerking met goed binnenschrijnwerk

Binnenschrijnwerk geeft uw interieur een meerwaarde

Kiest u voor hout om uw woning of appartement langs binnen af te werken? Dan verkrijgt u ongetwijfeld een warme en gezellige sfeer in uw interieur. Maar om dit binnenschrijnwerk in Ham te laten plaatsen, doet u ook een goede zet door te vertrouwen op Slaets Jozef.

Kasten op maat

Met de jarenlange kennis en ervaring neemt u een schijnwerker onder de arm die uw interieur een extra verfijnde afwerking kan geven. Gedetailleerde opmetingen, een uitgekiend plan, een feilloze uitwerking en een correcte plaatsing.

Vloer

Hout als vloerbedekking is altijd een goede beslissing. Om het materiaal egaal en strak te plaatsen, is Slaets Jozef bvba er om u te helpen. U kan dan alle vormen en types van laminaat en parket in uw woning leggen. Ook voor ander binnenschrijnwerk mag u beroep doen op de schrijnwerkerijdiensten. Er wordt gedetailleerd en op maat van uw woning gewerkt.

Contact

Vraag uw offerte zodat u een duidelijk overzicht krijgt van wat Slaets Jozef allemaal voor u kan betekenen tegen heel concurrentiële prijzen. Kwaliteitsvolle werken in en rond uw woning.

bizbook-BS Construct